I Know Me

I Know Me is een krachtig hulpmiddel voor persoonlijkheidsanalyse en zelfontdekking. Lewis Deep Democracy biedt een online begeleide ontdekking die ongeveer 1,5 uur duurt en een integratie - en coachingsessie van 90 minuten met een geaccrediteerde coach.

Een woord van waarschuwing: de I Know Me moet niet lichtvaardig worden opgevat. Het kan niet-genezen trauma of uitdagende en complexe gedachten veroorzaken, dus koop alleen als je je stabiel voelt en houd er rekening mee dat dit sterke emoties kan oproepen.

Dat gezegd hebbende, het is ook een hulpmiddel dat kan worden gebruikt voor bewustwording, groei en zelfontdekking.

Als je het niet zeker weet, neem dan contact op met [email protected], en zij zullen je in contact brengen met een gekwalificeerde coach om je te helpen beslissen.


Inbegrepen in de I Know Me

Lewis Deep Democracy biedt zowel diepe zelfanalyse als coachingsessies om je te helpen jezelf te begrijpen, en de manier waarop je met de wereld omgaat te veranderen in je persoonlijke leven, je professionele leven en je gemeenschap.

  • Begeleide meditatie en zelfreflectie.

  • Analyse van boodschappen uit je kindertijd en observatie van de meest impactvolle vroege ervaringen.

  • Heldere analyse van je leidende overtuigingen en je belangrijkste levenspatronen.

  • Ontwikkelpunten en mogelijkheden om je patroon te doorbreken.

  • Coaching om belangrijke patronen te integreren en te identificeren hoe je je ontwikkelpunten kunt omarmen in je persoonlijke leven, je professionele leven en je gemeenschap.